Kroegentocht 2016

Kroegentocht 2016Op 5 maart 2016 heeft onze bridgeclub weer zijn jaarlijkse kroegentocht gehouden. 36 paren speelden 24 spellen in 6 verschillende kroegen en zoals elk jaar stond de gezelligheid voorop. Ondanks de sombere weersvoorspellingen werd het toch een mooie dag en hebben we het droog gehouden.

Na afloop werden de prijzen uitgereikt aan de paren die op de eerste en vijfde plaats waren geĆ«indigd. Ook de paren die niet hun dag hadden en daardoor op de laatste plaats waren geĆ«indigd werden in het zonnetje gezet…

De uitslagen van de Kroegentocht vindt u hier.

De dag werd zoals altijd afgesloten met een buffet, dat ook dit keer weer uitstekend verzorgd was door Van der Maas.

We kijken alweer uit naar de volgende Kroegentocht!

Kroegentocht Kroegentocht Kroegentocht

Kroegentocht 2016