Siepelaas toernooi 2017

Siepel-Aas toernooi Gasterij

Vandaag heeft de eerste aflevering van het Siepel-Aas toernooi plaatsgevonden. Bridgeclub Ootmarsum heeft hiermee de aftrap gegeven voor gezellig samen bridgen in een leuke omgeving.

Siepel-Aas toernooiDe Gasterij Oatmössche was het decor voor dit toernooi. Om half elf werden de 24 deelnemers ontvangen met koffie en een plak heerlijke krentenwegge.

Aan zes tafels werd vervolgens gestreden om de eerste prijs, maar de gezelligheid stond toch wel vooraan. Er leuk was dat er gespeeld werd door bridgers uit alle lijnen van de club, zodat er vaak gespeeld werd tegen spelers waar je normaal niet tegen speelt.

Uiensoep Siepel-Aas toernooiTussen de middag werd een uitstekende lunch geserveerd door de Gasterij. Uiteraard mocht op dit Siepel-Aas toernooi de Siepelsoep niet ontbreken, hij was heerlijk op smaak gebracht! De heerlijke broodjes waren snel op, maar werden supersnel bijgebakken.

Zonnig terras Siepel-Aas toernooiDoor het heerlijke bijna zomerse weer kon de lunch buiten op het terras worden genuttigd. We zouden bijna vergeten dat er nog drie tafels gespeeld moesten worden….

Nadat de strijd voortgezet werd, kwam er uiteindelijk duidelijk een paar uit de strijd dat aan het langste eind had getrokken: Ellie ten Dam en Riki Lansink mochten de eerste Winnaars Siepel-Aas toernooi 2017prijs in ontvangst nemen met een score percentage van 65%, waarmee ze de nummers twee en drie, Lizette Velthuis/Herman Steigstra en Angela Huisman/Gerda Weijenberg ruim achter zich lieten. De prijs bestond uit een beeltenis van een Siepel-Aas speelkaart, ontworpen door Jan Bossink.

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde eerste aflevering van ons Siepel-Aas toernooi en zijn inmiddels al in gedachten bezig met de organisatie van het volgende toernooi. Een datum hiervoor is nog niet vastgesteld….

 

Siepelaas toernooi 2017