Bridgecursussen

De Bridgeclub Ootmarsum organiseert ook dit jaar weer bridgecursussen. Op maandagavond 22 oktober is de eerste les, bedoeld voor mensen die het prachtige kaartspel Bridgen nog niet kennen, maar dit wel willen leren. De cursus staat open voor iedereen. Het doel van de cursus is dat iedereen na 12 lesavonden thuis het bridgespel kan spelen. Uiteraard is het ook mogelijk om hierna lid te worden van een bridgeclub om daar in wedstrijdverband het kaartspel te beoefenen.

Er is geen ervaring met het kaarten nodig om deze cursus te kunnen volgen. De cursus wordt gegeven in hotel Van der Maas op de maandag avond. Naast deze beginnerscursus, is er ook een cursus voor gevorderde spelers, waarbij op 4 avonden een 4-tal onderwerpen wordt behandeld: * Negatief doublet. * Vierde kleur. * Multi (zwakke variant) en *Muiderberg. Deze cursus wordt gegeven met telkens een tussenpoze van 4 weken, om de cursisten de gelegenheid te geven de stof thuis of op de club toe te passen. De eerste cursusavond is 15 oktober.

Het inschrijfgeld voor de beginnerscursus bedraagt €60 inclusief een cursusboek en een kopje koffie aan het begin van elke avond. De gevorderden cursus kost €30 voor 4 avonden en kopje koffie en cursus boek.

Aanmelden voor deze cursus kan door een email te sturen naar herman@steig.nl. Inlichtingen telefonisch via 06 54 614 750

Bridgecursussen