Siepelaas toernooi 2019

Siepelaas 2019Voor het derde achtereenvolgende jaar hield onze bridgeclub haar SiepelAas toernooi. Evenals de voorgaande jaren werd dit gehouden in Gasterij Oatmuske.

Siepelaas 2019Wat als een druilerige dag begon, ging over in een gezellig samenzijn van 36 bridgers. Na de ontvangst met koffie en een plak echte Twentse Krentenwegge,  werd gestreden om de SiepelAas trofee. De 16 paren speelden in 1 lijn. Het was ook de vuurdoop voor onze kersverse Wedstrijdcommissie: het eerste toernooi “op vreemde bodem”, maar alles verliep gelukkig vlekkeloos. Ook het omprogrammeren van “het achtste kastje” lukte.

Ook dit keer speelden enkele paren uit Tubbergen mee, wat ook weer erg gezellig was!

Siepelaas 2019Een belangrijk onderdeel is natuurlijk de inwendige mens! Tussen de middag werd er weer een heerlijke lunch voorgeschoteld met Siepel-soep vooraf en broodjes met een ruime sortering aan beleg.

Siepelaas 2019En natuurlijk is er als afsluiting de prijsuitreiking. Een poedelprijs was er voor het paar dat helemaal onderaan stond: Ine Wolkotte en Henk Arends. Zij kregen elk een bouwpakket voor een Siepelsoep maaltijd. We horen natuurlijk graag of dat ook gelukt is!

Ook een prijs voor het paar dat het dichtst bij de 50% scoorde: Riky Lansink en Ria Luft wonnen een heerlijke boerenkaas!

Siepelaas 2019En natuurlijk was er ook een winnend paar en dat waren Lizette Velthuis en Herman Steigstra, die er dit keer met de trofee en elk een fles wijn vandoor ging…

Siepelaas toernooi 2019