Nieuwsbrief februari 2022

Ootmarsum, 22 februari 2022

Nu de corona maatregelen recent zijn gewijzigd, is het weer mogelijk om op de vertrouwde manier de competitie te hervatten en weer gezellig bij elkaar te komen op de maandagavond. Op 21 februari hebben we de draad weer opgepakt en zijn verder gegaan met de competitie, die we begin november van het vorige jaar noodgedwongen moesten onderbreken.
We zijn gestopt bij zitting 1 van de 2e competitieronde en op 21 februari zijn we verder gegaan met de 2e zitting van de 2e ronde.
De competitie is ingekort van 7 naar 5 ronden en loopt door tot half juni.
Voor een aantal van ons is dan de vakantieperiode al begonnen. Het kan zijn dat er in ronde 5 te weinig paren overblijven om de competitie op een nette manier af te ronden. We gaan dit even afwachten.

Nieuwsbrief februari 2022