Kroegentocht 2017

Kroegentocht 2017Afgelopen zaterdag heeft Bridgeclub Ootmarsum weer zijn jaarlijkse kroegentocht gehouden. Niet alleen de organisatie door het team van Anny Reinders verliep weer vlekkeloos, maar ook voor aangenaam weer was gezorgd. Hierdoor was het wandelingetje van kroeg naar kroeg een fijne onderbreking van het pijnigen van de hersens bij het kaarten.

Na afloop werden de winnaars bekend gemaakt door Anny. Er waren voor elke lijn prijzen voor de eerste en laatste plaats en ook een prijs voor de vijfde plaats. Dit waren uiteindelijk de eersteprijswinnaars:

A-lijn: Leo Engbers en Ton Kuipers
B-lijn: Riky Exterkate & Dinie Gellekink
C-lijn: Jos Bossink & Jan Bossink

Leo en Ton wisten ook de prijs voor het hoogst geboden slem in de wacht te slepen, alhoewel ze daar wel wat hulp van de tegenstander bij nodig gehad bleken te hebben.

Voor wie de uitslagen ook nog eens rustig wil nakijken zijn hier de downloads:

Uitslagen     Frequentiestaat

Na afloop was er een uiteindelijk gelegenheid om aan te schuiven bij het buffet dat weer op voortreffelijke wijze werd verzorgd door Van der Maas. Hieronder staan nog wat foto impressies van het buffet.

Buffet kroegentocht 2017Buffet kroegentocht 2017

Buffet kroegentocht 2017Buffet kroegentocht 2017

Kroegentocht 2017