SiepelAas toernooi 2022

Riet Vos & Jos Adema
Nadat de corona maatregelen het houden van het SiepelAas toernooi twee opeenvolgende jaren hebben verhinderd, kon het toernooi afgelopen zaterdag voor de vierde keer plaats vinden.

Het decor was net als alle voorgaande jaren de grote zaal van restaurant Gasterij Oatmössche. Verdeeld over 9 speeltafels werden door de 36 deelnemers in totaal 24 spellen gespeeld. De deelnemers kwamen net als voorgaande jaren niet alleen uit de Bridgeclub Ootmarsum zelf, maar ook uit omliggende gemeenten.

Met de Bridgeclub Tubbergen zijn zeer goede contacten en het was dan ook zeer gezellig om de 8 deelnemers uit Tubbergen en omgeving weer eens te spreken. Want bridgen is weliswaar een spel zonder woorden, maar tussen de bedrijven door wordt er ook veel afgekletst. Bridgen is zeker ook een sociale bezigheid!

Lunch

Naast de koffie en thee bij aanvang, was er tussen de middag een heerlijke lunch (het befaamde 12-uurtje), waarvoor de bied-boxjes en tafelkleedjes graag even opzij werden geschoven. Een heerlijke mosterdsoep, een pikant omeletje, een gezonde salade en een klassieke kroket werden zeer gewaardeerd.

De winnaars

Onze gasten uit Tubbergen gingen er met de buit vandoor. Riet Vos en Jos Adema waren de winnaar van de felbegeerde SiepelAas trofee, die vast een mooie plek op de schoorsteen zal krijgen. De tweede plaats was voor het Ootmarsumse paar Truus en Hans van Benthem.

Bridgeclub Ootmarsum

Onze bridgeclub heeft heel lang Hotel Van der Maas als vaste speel locatie gehad. Sinds twee jaar zijn we uitgeweken naar het verenigingsgebouw van de NH-kerk: Ons Gebouw. Een zaal waar het goed toeven is.

Helaas moesten we uitwijken naar een andere speelavond (de maandagavond), waardoor een aantal leden moest afhaken. Dat heeft daardoor weer wat ruimte gegeven om nieuwe leden toe te laten, we hadden een ledenstop! Dus iedereen die het bridgen een warm hart toedraagt, is weer als lid welkom op de nieuwe speelavond: maandag om 19:30 uur.

Voor informatie kunt u zich wenden tot ons secretariaat: secretaris@bcootmarsum.nl. Of telefonisch: 06 54 614 750.

 

SiepelAas toernooi 2022