SiepelAas toernooi 2023

Zaterdag 28 oktober is voor de vijfde maal het SiepelAas toernooi van de Bridgeclub Ootmarsum gehouden in Gasterij Oatmössche. In 2017 is gestart met dit evenement, met de intentie dit jaarlijks te organiseren. De noaber Bridgeclubs Tubbergen en Weerselo worden eveneens uitgenodigd hieraan deel te nemen. Leuk om elkaar op deze wijze te ontmoeten en op een geanimeerde manier ervaringen uit te wisselen. Want alhoewel het een toernooi betreft, gezelligheid van en tijdens het spelen staat voorop.

Na ontvangst en koffie wordt om 11:00 uur begonnen met het spelen van 3 rondes van elk 4 spellen. Na de lunch-onderbreking worden nogmaals 3 rondes gespeeld. Het uiteindelijke resultaat wordt bepaald na de 6 gespeelde rondes.

De winnaars gaan met de SiepelAas trofee naar huis.

Dit jaar werd de trofee gewonnen door Marion van Benthem en Angela Huisman van BC Ootmarsum

 

 

 

De tweede plaats was weggelegd voor Bernadette Grafing en Pauline Roerink uit Tubbergen.

 

 

 

 

 

 

Truus van Benthem en Trees Kamphuis uit Ootmarsum zijn als derde geëindigd.

 

Na afloop was er nog een gezellig samenzijn en kon er nog even worden nagebabbeld.

We kunnen terugzien op een zeer geslaagde en gezellige dag.
Het aantal deelnemers liet echter te wensen over. Met totaal 32 deelnemers konden we aan 8 tafels bridgen. Voor een volwaardig bridgetoernooi is dit wat aan de zuinige kant.
Wellicht is de gekozen datum in de herfstvakantie van de scholen hier debet aan. Zeker een factor om volgend jaar rekening mee te houden. Want dat we dit toernooi ook volgend jaar weer organiseren, is gezien de reacties van de deelnemers, wel duidelijk.

Klik hier voor de uitslag

 

SiepelAas toernooi 2023